Cookies med lakrismarsipan 2 Kommentarer

Cookies med lakrismarsipan

Kjøp produktet til oppskriften her

(Oppskrift gir ca 40 stk.)

Du trenger
• 200 g romtemperert smør
• 100 g sukker
• 200 g brunt sukker
• 2 egg
• 100 g hasselnøtter
• 50 g mørk sjokolade
• 50 g tranebær
• 200 g hvetemel
• 2 tsk. bakepulver
• 200 g Johan Bülow Liquorice Marzipan

Slik gjør du
Marsipanen smuldres, nøtter og sjokolade hakkes og alle ingredienser røres godt sammen i en skål. Dekk en bakeplate med bakepapir, beregn ca en spiseskje pr cookie og lag god plass på pakepairet. 
Kakene stekes på 180°C i 8-9 minutter. Pass på at de ikke blir for mørke.

Tips
Ønsker du en mer markant lakrissmak kan det tilsettes en teskje Johan Bülow Raw Liquorice Powder.

Kjøp produktet til oppskriften her