Lakriskaramel-slikkepinne  0 Kommentarer

Lakriskaramel-slikkepinne

Kjøp produktet til oppskriften her

Opskriften er laget av Maja Ambeck Vase, www.chocolat.dk
(6-8 slikkepinner)

Du trenger
Slikkepinne
• 120 g sukker
 50 g Sweet Liquorice Syrup
 100 ml kremfløte
 1 knivsodd havsalt

Overtrekk og pynt
• 100 g melkesjokolade
 1/2 tsk Raw Liquorice Powder

• Slikkepinneform

Slik gjør du
Ha sukker, lakirspulver, fløte og salt i en gryte med tykk bunn. Kok med jevn varme til det karameliserer og hold den på ca 120 grader. Ta gryten av varmen og held massen i en slikkepinneform. La den avkjøle i romtemperatur i tre-fire timer, eller over natt. Smelt og temperer sjokoladen, dypp slikkepinnene i sjokoladen og dryss over med lakirspulver. Oppbevar slikkepinnene i en lufttett beholder.

Kjøp produktet til oppskriften her