Økologiske småkaker med jubileumslakris 0 Kommentarer

Økologiske småkaker med jubileumslakris

Kjøp produktet til oppskriften her


Dette skal du bruke
• 200 g bløtt økologisk smør
• 100 g økologisk sukker
• 200 g økologisk brun farin
• 2 økologiske egg
• 100 g økologiske hasselnøtter
• 50 g økologisk mørk sjokolade
• 200 g økologisk hvetemel
• 2 ts økologisk bakepulver
• 200 g økologisk marsipan
• 6 stk. Organic Liquorice Stick.

Slik gjør du det 
Marsipanen smuldres, nøttene og sjokoladen hakkes opp og alle ingrediensene røres godt sammen i en skål. Deretter hakker du opp lakrisstangen, og rører i stykkene av lakris. Kakedeigen settes på en bakeplate med bakepapir. Beregn ca. en full spiseskje pr. småkake og lag plass på bakepapiret, da kakene flyter ut.
Kakene bakes ved 180 °C i 8–9 minutter. Pass på de ikke blir for mørke

Kjøp produktet til oppskriften her