Peach Melba-champagnecocktail 0 Kommentarer

Peach Melba-champagnecocktail 

Kjøp produktet til oppskriften her

Opskriften er laget av Cocktails of Copenhagen

Vår boblende champagnecocktail kombinerer den søte smaken fra ferskenlikør med den lett syrlige smaken fra bringebærjuice. Begge elementene bidrar til å understreke den brusende og berusende følelsen man får fra ekte champagne. Et dryss Raw Liquorice Powder fullender opplevelsen.

Du trenger

Cocktail
• 2 cl ferskenlikør (f.eks. Merlet Creme de Peche de Vigne)
• 2 cl bringebærjuice (f.eks. fra Bornholms Mosteri)
• 1 cl vodka
• Champagne

Pynt
Johan Bülow Raw Liquorice Powder
• Ferske bringebær


Glass
• Cocktail- eller champagneglass

Slik gjør du
Bland ferskenlikør, bringebærjuice og vodka med is og sil i et cocktail- eller champagneglass. Hell champagne over, og pynt med ferske bringebær på spyd og Raw Liquorice Powder.


Tips: smaker fantastisk med en SUMMER-lakrids.

Køb produktet til opskriften her