Skovbærispinde med lakris og hvit sjokolade 0 Kommentarer

Skovbærispinde med lakris og hvit sjokolade

Kjøp produktet til oppskriften her


Du trenger
Skogsbæris
• 230 g skogsbær
• 150 g sukker
• 100 ml lettmelk
• 100 ml kremfløte
• 1–2 ts friskpresset sitronsaft
• 2 ss Sweet Liquorice Syrup

Glasur og pynt
• 200–300 g hvit sjokolade
• Frysetørkede bær
• Nøtter
• Raw Liquorice Powder

Slik gjør du
Skogsbæris
Miks skogsbær, sukker, melk og fløte sammen, og sil bort frøene. Smak til med sitronsaft. Kjøl ned massen, og kjør den i iskremmaskinen. Ha isen i ispinneformer, og lag forsiktig lakrissirup-swirls i. Sett ispinnene i fryseren over natten.

Glasur og pynt
Smelt sjokoladen i en skål over vannbad og hell den opp i et smalt glass. Dypp ispinnene ned i sjokoladen, og pynt straks med frysetørkede bær, lakrispulver, nøtter osv.

Kjøp produktet til oppskriften her